Meclis’te terörist uzantısı görmek istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Meclis’te hangi partıden olursa olsun ülkemizi bölücü sözler kullanan nifak tohumları eken dağdaki teröristlere destek verenleri uzantılarını ailesinde ve soyunda pkk ve terörün herhangi çeşidinin izi bagı bulunanı istemiyoruz..hergün öldürülen şehitlerimi hiçe sayarak Meclis’e bebek katillerini demokratik haktır diyerek sokmanız bize millete şehitlere en büyük ihanettir. Bunun yolunu açmanız bunları tutanlara destek vermeniz demokrası değil ihanettir .. bizler Meclis’in ezelden ebede olan gerçek sahipleriyiz soyu ırkı uzantısı belli olmayan insanlar benim birliğimi dirliğimi nasıl sağlayabilir..hangi amaçla hizmet için Meclis’e girer. Ellerinde şehidimin kanı varken . bizim vergilerimizi bebek ve şehit katillerine demokrasi diyerek veremezsiniz destekleyemezsiniz bizim Meclis’imiz tacizcilerin ihanetçilerin hainlerin çalışmayan hizmet etmeyen kan emicilerin meclisi ise kimse demokrasıden bahsetmesin..hainlerin desteği ile Meclis’e girenleri bu halkın iradesiyle gelmiş gösteremezsiniz..biz Meclis’imizde hain istemiyoruz..

Bugün Gülsüm imzanı bekliyor!

Gülsüm Ayan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Meclis’te terörist uzantısı görmek istemiyoruz». Gülsüm ve imza atan diğer 277 kişiye katıl.