MEB i aciklama yapmaya davet ediyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Meb ve cocuklarini ogrenme kazanimini herseyin uzerinde goren tum veliler tarafına Huseyin Baran bu kampanyayı başlattı

Lgs 2019 Fen Bilimleri A kitapcigi 9.soruda cogu ogrencinin yanlis B sikkina yonelmesi velilerin surece mudahale etme cabasina donusmustur.

MEB i kamu oyu baskisi yaparak soru iptaline goturmeye calisan bazi velilerin cevap verileri uzerindeki degisiklikle olcme degerlendirme ve yerlestirme surecine mudahale etmeye calistigini goruyorum.

MEB bir an once sorunun cevabinin neden C oldugunu bir kez daha aciklamali,sinav olcme,degerlendirme,yerlestirme akisina etki edilmek istenmesini  engellemeli ,kamuoyunda olusan kafa karisikliginin giderilmesini saglamalidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.