MEB TAŞERON İŞÇİLERİNE TAM KADRO

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Biz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışanlar olarak birkaç konuda yeniden düzenleme talep ediyoruz.
Bunlardan birincisi, hizmet alımı ile çalışan işçiler için 9 aylık kadro verileceği açıklandı. Ancak pek çoğumuzun işinin kapsamı 12 ay çalışmayı gerektiriyor. Eğer 9 aylık işçi olacaksak, bu durum bizim için devlet garantili bir kadro olmaktan çıkıyor. Takdir edersiniz ki; bir insanın ihtiyaçları süreklilik arz ediyorsa geliri de süreklilik arz etmelidir. Maaş, sosyal haklar ve çalışma süresi konularında yeniden düzenleme yapılmalıdır. Bu konuda bize destek vermenizi gönülden istiyoruz.
İkinci talebimiz; yıllarca Okul Aile Birliği ödeneğiyle kamuya emek veren arkadaşlarımız kadro alamazken; KHK kapsamında sadece birkaç gün emeği olan işçiler kadro kapsamına alındı. Bu uygulamanın diğer arkadaşlara büyük bir haksızlık arz ettiği açıktır. Bu konuda da desteğinizi bekliyor saygılarımızı sunuyoruz

Bugün Celal imzanı bekliyor!

Celal Bayar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEB TAŞERON İŞÇİLERİNE TAM KADRO». Celal ve imza atan diğer 613 kişiye katıl.