Okul Servislerinde ki Sensör Uygulaması Kaldırılmalı !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Değerli Devlet Büyüklerimiz,

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan bazı üzücü okul servisi olayları karşısında, devlet büyüklerimiz bu tür üzücü hadiselerin önlenmesi veya minimize edilmesi adına kurallara ek olarak koltuk sensörü zorunluluğu getirmiştir. Tüm servisçiler ve veliler olarak durumun farkında ve bilincindeyiz.

Ancak, Son dönemde ülkemizinde yaşanan ekonomik sıkıntılar neticesinde, şoför esnafı olarak zor günler yaşamakta iken kamera ve hostes zorunluluğunun yanında bu uygulamanın gereksiz ve yıpratıcı olarak görmekteyiz. Mevcut rehber personelin yaş sınırında da düzeltmeler yapılarak, uzun yıllardır sağlıklı çalışan sistem devam ettirilebilir ve makuldür. Nitekim kayıtlı kamera sistemi zorunluluğu ile işini özveri ile yapmayan kişiler tespit edilebilir ve cezalandırılabilir görünmektedir.

Bu sebeplerden dolayı sadece koltuk sensörü uygulamasının şimdilik kaldırılmasını yada sadece yeni araçlarda zorunlu kılınarak zamana yayılarak geçiş sağlanmasını talep etmekteyiz.

Saygılarımızla...