LGS 2018 Sayısal Sınavı iptal edilsin.

Reasons for signing

Hasan berk Kartal
Apr 26, 2021
Sınava dogru düzgün çalışamadık

Şadi Aşıroğlu
3 years ago
Çünkü eğitim bir yarışma değildir.

Aziz Güner
Değişmeli

Ilgın Akdoğan
3 years ago
Bu sene için artık çok geç ama seneye öğrenci arkadaşlarımın bu haksızlığa uğramalarını istemiyorum rezalet bir sistem oyuncak gibi kullanılan bir eğitim ve biz,pırıl pırıl çocuklar bunu haketmiyorduk.

N A
3 years ago
Adaletsizliğe dur demek için imzalıyorum.

buğra çiçek
Bu Haksızlıktır

Güray Gülgün
3 years ago
bende sınava girdim pardon sınav bana girdi

Murat Özkırlı
Zordu

anonim anonim
3 years ago
Destek vermediğim bir kampanyadır sadece görüşlerimi ifade etmek için imzalıyorum... Öncelikle bir sınavının tamamının iptal edilmesini istemek düşünülebilecek en saçma şeylerden biridir. Ayrıca benim düşünceme göre sıradan bir 13-14 yaşlarındaki bir çocuk kendini bu sınavdaki soruların çoğunu çözebilecek kadar geliştirmiş olmalıdır ve eğer bu konuda benimle aynı düşüncede değilseniz bile geçen teog sınavındaki gibi bir yanlış yapıp en tepedeki okula gidemeyen veya sırf devlet okulunda okuduğu için tam yapmasına rağmen istediği okula gidemeyen çocukların olmaması için bir sınavın seçici yapılması şarttır. Ayrıca eğer bu çocuklar bu soruları çözemiyor ise bu sorunun çözümü soruların iptalı ile değil sadece eğitim sisteminin kalitelileştirilmesi sonucu çözülebilir. Bu kampanyayı imzalayanları sadece bir konuda haklı buluyorum o da sözel sorularının zorluk seviyelerinin sayısal sorularıyla aynı olması gerektiğidir. Eğer gerçekten isteğiniz aşırı kolay , standart sapması düşük yani ayırt ediciliği düşük sınavlar yaparak sadece 4 şık işaretleyip sınav taktikleri üzerinde çalışacak; matematiği sadece formul ezberlemekten ibaret sanacak ; sorgulamasını, mantığın ne olduğunu doğru düzgün yazı yazmasını bilmeyip türkiyenin en iyi okullarında okuyacak ve gelecekte dünya çapında hiçbir başarıya imza atamayacak bir nesil yetiştirmek ise bu kampanyayı imzalamanın kendi çıkarlarına olduğunu düşünen ve aslında kendi çıkarlarına olmayan herkese başarılar dilerim çünkü şunu bilmelisiniz ki kolay sınav herkese kolaydır, zor sınav ise sadece çalışana kolaydır.

Aybüke Çelen