Klasik sınav istemiyoruz Teog devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemizde uygulanan teste dayalı lise yerleştirme sınavının (teog) ani ve hızlı bir kararla değiririlmesini uygun bulmuyorum.
Yıllarca test odaklı sınavlar yapılarak hazırlanan öğrencilerin alışkın olmadıkları ve bir hafta içerisinde artı ve eksilerinin tam olarak belirlendiğini düşünmediğim Klasik Sınavın çocuklarımız üzerinde aşırı baskı yaratacağını ve başarı oranını düşüreceğini düşünüyorum. Teog sisteminin devam etmesini istiyorum.
Çocuklarımıza yeni gerginlik yaratacak ortamlar oluşturulmasın. Sınavsız sistem diye yola çıkılıp daha da karışık alışılmışın dışında bir sınav sisteminin getirilmesi çocuklarımızda daha fazla endişeye yol açacaktır.
Akedemik olarak Dört yıldır hazırlandıkları Psikolojik olarak hazır oldukları tanıdıkları sistemin bir anda değişmesi oldukça sıkıntılı bir durum yaratırken bir de hiç bilmedikleri bir sisteme tabii tutulacak olmaları endişelerini kat kat arttırıyor. Yetkililerimizden bu isteğimizin değerlendirilmesini rica ediyoruz.

Saygılarımla

Aylin Kolcu

Bugün Aylin imzanı bekliyor!

Aylin Kolcuoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEB: Klasik sınav istemiyoruz». Aylin ve imza atan diğer 237 kişiye katıl.