İL İÇİ ÖZÜR GRUBU MAĞDURU ÖĞRETMENLER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafına İL İÇİ ÖZÜR GRUBU MAĞDURU ÖĞRETMENLER bu kampanyayı başlattı

Bizler Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenleriz. Birçoğumuz en az 40 en fazla 350 kilometre uzaklıktaki okullarda görev yapıyoruz. Ya her gün bu yolları gidip geliyor ya da ailemizden ayrı kalmayı göze alıp çalıştığımız ilçelerde ev tutuyoruz. Yılda iki defa il içinde yer değiştirme talebinde bulunuyor ancak özür ilçemizde tercih edebileceğimiz norm kadro bulamıyoruz. Yol yapmak ya da ailemizden uzakta ayrı evlerde yaşamak bizleri maddi ve manevi olarak tüketmekle birlikte öğrencilere karşı sorumluluklarımızı da yerine getirmekte zorlanıyoruz. Okuldaki dersimize yetişebilmek için sabah 05:00’te yollara düşüyoruz. Bir kısmımız özel aracıyla bir kısmımız da toplamda altı araç değiştirerek gidiş geliş yapıyor. Günde en az iki en fazla yedi saatimiz yollarda geçiyor. Yolların bozuk ve virajlı olmasından dolayı sürekli kaza riski ile karşı karşıyayız. Çocuğumuz hastalandığında hemen ona ulaşma imkânımız yok. Bunlar yaşadığımız sorunların sadece bir kaçı. Mağduriyetimiz çok uzun yıllara dayanıyor. Amacımız mahallemizdeki okula atanmak değil okulumuz ile evimiz arasındaki kilometreleri azaltmak ve ayrı yaşayan ailelerin birleşmesini sağlamak. Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığından İL İÇİ ÖZÜR GRUBU MAĞDURU ÖĞRETMENLERE “İLÇE EMRİ” verilmesini talep ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.