OKULA GÜNEŞ DOĞDUKTAN SONRA GİTMEK İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese merhaba

Ben Ankarada bir lisede öğrenciyim ve servisle ulaşım sağladığımdan dolayı okula gitmek için saat 06.00 da kalmak zorundayım. Yolda iken sokak lambaları yanıyor oluyor. Okula geldiğim saatte güneş doğmamış oluyor. Ders başlama saati güneşin doğuş saatinden birkaç dakika önce. Güneş doğmadan kalmak her zaman daha iyidir derler ama güneş doğmadan 2.30 saat önce kalmamız gerektiğini düşünmüyorum.

İnsan biyolojik olarak üzerine güneş doğmadan kalmakta zorlanır. E buda bizim dersi dinlememizi etkiliyor. Sabahki derslerde çok uykumuz oluyor. Gözümüzü zor açıyoruz. Yaz saati uygulamasına geçmeyi ya da derslerin daha geç başlamasını çok isteriz. Belki de bu bizim ilk derslerde uyumamamızı ve dersleri daha dikkatli dinlememizi sağlar.

Bu kampanyayı sadece öğrencilerin değil gören herkesin imzalamasını ümit ediyor ve iyi günler diliyorum.

Bugün Sare imzanı bekliyor!

Sare Peker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr: OKULA GÜNEŞ DOĞDUKTAN SONRA GİTMEK İSTİYORUZ». Sare ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.