Kampanyanın muhatabı: @meb.gov.tr

Liseye giriş sınavı değişşin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bildiğiniz üzere milli eğitim bakanı ve ilgili Kişiler teog sistemini aniden kaldırdı ve bu durum halkça pek iyi karşılanmadı daha sonra sistemi bulamadılar ve insanlar aylarca ne yakacaklarını bilemediler bu sefer yerine başka bir sistem geldi azda olsa beğenildi ama bir sorun oda şu çoçuklar  10 aylık bilgiyi nasıl hafızlarında tutucaklar siz şimdi hemen ezber diyeceksiniz ama bakanlık ezber istemiyor birde bunun üstüne sorular sadece %40 A hitap edecekmiş ve birde soruları eztra zorlaştırdılar teog da soru başına 2 dakika düşerken bu sisteme 1,5 dakika düşmekte Teogta sayısal veriler sözel 2 günde yapılırken bu sınavda 1 günde yapılıyor eskiden teogta her ders arasına mola verilirken yeni sistemde bu olmamakta  teogta Nisan A kadar olan konular çıkarken bu sınavda tüm yılım konuları çıkmaktadır  Bakanlığın buna bir dur demesini istiyoruzuz!

Bugün clara imzanı bekliyor!

clara Nogi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr: Liseye giriş sınavı değişşin». clara ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.