Lgsdeki haksızlığa son verelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

LGS sınavına giren bir öğrenci olarak hakkımın yenildiğini düşünüyorum arkadaşlar bakın bu sene elimden geleni yaptım elimdeki imkanları zorladım çok çalıştım ama bugün tercihler açıklandı bunun sonucu için gerçekten çok üzgünüm arkadaşlar ve yanlış tercih verdiğimi düşünmüyorum elimdeki puana göre okul seçtim bunu öğretmenlerimle kararlaştırdık aynı şekilde benden düşük puan alan arkadaşlarımla tercihlerimiz aynı olsa da onlara tercihte en iyi okul geldi ama benim puanım yüksek olmasına rağmen istemediğim okul geldi ve bu çoğu kişide olmuş arkadaşlar bizim oturup çalıştığımız yerde bizden düşük puan alanlara bizden daha iyi okul geliyor arkadaşlar eğitim sisteminin çok bozulduğuna Eminim. sesimi duyurmak için burdayım eğer sizde bana yardımcı olursanız hep birlikte sesimizi duyurabileceğimizi düşünüyorum arkadaşlar sesinizi duyurun sessiz kalmayın gösterin kendinizi haklarınızı bilin saygı duyun geleceğinizi koruyun milli eğitim bakanlığı sesimizi duysun... bana yardımcı olmak için kampanyayı imzalar mısınız ?

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih Bulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Meb.gov.tr: Lgsdeki haksızlığa son verelim». Melih ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.