2. Teog A kitapçığı 8. Din Sorusu (Ebu Talip)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arkadaşlar bu sorunun iptal edilmesi gerekiyor çünkü tüm şıklar bu sorunun cevabına doğrudan uyuyor.

Tümünun olması bi yana A sıkkı olmasi imkansiz cunku zaten A,C ve D sıklarinda ayni seyden bahsedilmis ^^müslümanların ve peygamberlerin Allah'a  karsi gelmekten sakinmalari ve müşriklere itaat etmemeleri^^ 5soylenmis .fakat B sıkkına bakacak olursak peygamberlerin basina gelen musibetlere karsi kararli olmalari var .Metni okuyunca göreceksiniz ki Peygamberimiz in basina herhangi bir musibet gelmiyor sadece amcasi Ebu Talip ona bir oneride bulunuyor.

Yapilacak en ayrintili dusunce budur ki boyle bir sorunun sorulmasi da sacmaliktan baska bir sey degil ve aslinda bence sorunun kendisi tamamen yanlis ve herkese dogru kabul edilmesi gerekiyor.

Bana katıliyorsaniz lutfen paylasip bu hatayi duzeltmeme yardimci olun.

Bugün Fatih Emre imzanı bekliyor!

Fatih Emre Keloğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr: 2. Teog A kitapçığı 8. Din Sorusu (Ebu Talip)». Fatih Emre ve imza atan diğer 58 kişiye katıl.