161 Yıllık Tarihi Lise Nitelikli Liseler Listesine Girmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

161 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Edirne Lisesi son açıklanan nitelikli okullar listesine giremedi.

Oysaki Edirne Lisesi büyük başarılara imza atmış, eğitim ve öğretim hayatına başarılı öğrenciler kazandırmış ve değerli mezunlar vermiş bir okuldur. Edirne Lisesinde öğrenci olmak demek, sanatı bilimi edebiyatı sporu aynı anda öğrenme imkanına sahip olmak demektir. Bunlar özel okullarda dahi olmayan, dil, teknoloji, 3D laboratuvarları ve kütüphanesi, robotik hobi, çok amaçlı salonu, spor salonu ile sağlanmaktadır. Bünyesinde İl Eğitim Tarihi Müzesi ve Edirne Lisesi Müzesi olmak üzere iki müze barındırmaktadır. Edirne Lisesi Siber Duyarlılık ve Best Buddies gibi projelere imza atmış başarılı bir okuldur.

Eğitim hayatı boyunca öğrencilerin faydalanabildiği bu imkanlar mezun olduktan sonra katlanarak büyümektedir. Çünkü Edirne Lisesi'nin kuşakları bir arada tutmayı amaçlayan bir vakfı ve bir de yetişenler derneği mevcuttur. Vakfımız her yıl onlarca öğrencisine burs imkanı sağlayarak eğitim hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Mezunlarımız dünyanın dört bir yanına dağılmış ve yeni mezunlarını kanatları altına almaya hazır kişilerden oluşmaktadır. Çin ve Vietnam'da bile birer mezunumuz var ve üstelik Çin'deki mezunumuz Çinli.

Yukarıda saydığımız başarılara ev sahipliği yapmış, hem öğrencisini hem mezununu hayatı boyunca yalnız bırakmayan, sınırsız eğitim imkanı sağlayan bu lisenin nitelikli okullar listesine girmesini istiyoruz. Daha fazla öğrenciye ulaşmak, daha fazla proje geliştirmek ve daha büyük başarılara imza atabilmek için.

Lütfen bu konuda imza vererek bizlere destek olun, daha iyi bir dünya için hep birlikte mücadele verelim!

Bugün İlayda imzanı bekliyor!

İlayda Çoğ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr: 161 Yıllık Tarihi Lise Nitelikli Liseler Listesine Girmeli». İlayda ve imza atan diğer 594 kişiye katıl.