Ücretli Öğretmenler Asgari Ücretin Altında Çalıştırılmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Hepimiz biliyoruzki öğretmen atamaları ülkemizin kanayan ve gün geçtikçe daha fazla kan kaybeden kapanmaz yarasıdır.Gelecek nesilin elinde olduğu soylenen kutsal öğretmenlik mesleği,eğer acil olarak bu yara sarılmazsa kan kaybından kaybedilmeye mahkum kalacaktır.Atanmayı bekleyen ve beklediği her gun umutlari azalan binlerce öğretmen,yaşamin getirdiği ağır yük ve sorumluluklardan dolayı saati 11 tl den ücretli öğretmenliğe mecburi olarak yonelmektedir.Bir  ücretli öğretmenin okulda calisan ve asgari ucret alan bir gorevliden çok daha az bir ucrete calistirilmasi etik kurallara aykırıdır.Biz ucretli ogretmenlerin yol ve yemek masraflarini bile zor karsiladigi goz onunde bulundurulursa,egitim icin extradan birsey yapmaya maddi imkan olmamaktadir.Ücretli kadrolu öğretmen arasindaki maddi uçuruma son verilmesini ve ögretmenin ucretlide olsa deger gormesini bekliyoruz.Ücretli öğretmen maaşları en az "Asgari Ücrete" tabi olmalıdır.Bu bir istek değil,minimum hakkımızdır.

Bugün esma imzanı bekliyor!

esma şengöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «meb.gov.tr: Ücretli Öğretmenler Asgari Ücretin Altında Çalıştırılmasın.». esma ve imza atan diğer 130 kişiye katıl.