Öğrenciler Üşüyor !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ankara'da Özkent Akbilek Fen Lisesi öğrencileri perişan halde. Okulumuz Çubuk Çayı yakınlarında boş bir arazinin göbeğinde,gerek yol,gerek peyzaj olarak eksik bir okul. Okulumuzda hiçbir şekilde kaloriferler yanmıyor ve biz eğitim görebilmek için gerekli sıcaklık değerlerinin katbekat altı değerlerde ders dinlemeye,daha da önemlisi vatana millete insanlığa faydalı bireyler olmaya çalışıyoruz. Sorun kesinlikle bu değil,bizler mazeretlerin arkasına saklanacak kadar korkak insanlar değiliz. Sorun bizim varlık içinde yokluk çekmemiz,15 temmuz olaylarından sonra kapatılan 1200 kapasiteli Samanyolu Yusuf Tanık Koleji imam hatip lisesi yapıldı(Erkan Volkan Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi) ve o 1200 kapasiteli kolej 150 kişilik kontenjandan 60 öğrenci ile eğitim veriyor. Kendi kapasitesinin %50'sini,okul öğrenci kapasitesinin %5'ini karşılayamayan bir kurumdan bahsediyoruz.Bizim derdimiz kimseyi yerinden etmek değil,istediğimiz şey en azından yapının 1 bloğunun bize tahsis edilmesi. Biz bunun değişmesini istiyoruz ve sizlerden de desteklerinizi bekliyoruz.

#OAFLusuyor

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Gökduman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr: Öğrenciler Üşüyor !». Ahmet ve imza atan diğer 119 kişiye katıl.