Çocuklarımızın Geleceğiyle Oynanmasına İzin Vermeyin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Değerli arkadaşlar;

Haberdar olduğunuzu düşünerek önemli bir konuda yardımınıza ihtiyaç duymaktayım. Yaşadığım ilde ve iletişimde olduğum arkadaşlarımın illerinde büyük bir sorun ile karşı karşıyayız. Hayatı boyunca okul öncesi ve sınıf öğretmenliği eğitimi almamış yüzlerce genç mezun "ücretli öğretmenlik" adı altında MEB kurumları veya özel eğitim kurumlarında görev yapmaktalar. Peki çocuklarımızın geleceği nasıl etkileniyor bunu hiç düşünebildiler mi? İşletme, Maliye, İktisat, Kamu Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik ve daha birçok alanda eğitim almış genç arkadaşlarımız sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği yapmaya yeltenmekte. Ve çoğunun istediği: Ailesinin yanında yaşayarak, masraf altına girmeden para kazanmak.  (Aldıkları  ücret büyük  bir  meblağ  olmamasına rağmen) Çocukların geleceği umurlarında değil! Bu insanlar bir çocuk nasıl eğitilir, yaygın eğitim ve öğretim metotları nelerdir bilmekteler mi? Elbette hayır.

Sizden ricam başlattığım kampanyaya destek vermenizdir. Sesimizi MEB yetkililerine duyuralım, bir ve beraber olalım. Herkes alanında gereken yeterliliğe sahip olduğu meslekleri yapsın, para kazanmak uğruna çocuklarımızın geleceğiyle oynamalarına izin ve fırsat vermeyelim!

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Batyar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@meb.gov.tr : Çocuklarımızın Geleceğiyle Oynanılmasına İzin Vermeyin!». Yasemin ve imza atan diğer 119 kişiye katıl.