Eğitime yeni bir değişim ve öğrencinin hedefleri doğrultusunda eğitin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
meb tarafına Emirhan Özgün bu kampanyayı başlattı

Her yarışçının kendi dalında yarışması gibi farklı alanlara ilgi gösteren gençlerin o dallarda gelişmeleri için temel eğitimin buna göre düzenlenmesini arz etmek bu devletin vatandaşları olarak hakkımız.

Her mücevherin parlayabileceği kadar ona kalite katmalıyız, öğrencilerimizi kuru bilgi ve verimsiz ders anlatımlarıyla oyalamamalı, sayılardan ibaret ders notları vermemeli, primitif bir sistem olan kısıtlayıcı ve asla serbest olamayan sınav sistemlerini terk etmeli, hedefleriyle var olmak isteyen mücevherleri şu şekilde parlatmalıyız.

Öğrenci okulda geçirdiği her dakika kendine değer katmalı ve bunu hissetmeli, tüm eğitimini bitirdiğinde yapabileceği işte kendine güvenmeli ve hedefi hakkında büyük yol katedebildiğini görmeli.

Kendi ülkelerindeki eğitim kurumlarındab tüm diğer dünya devletlerindeki eğitim kurumlarından daha memnun olmalı, maddi zorluk en aza indirgenmeli ve Türkiyede varolan pırlantalar uzaklara gönderilmemelidir.

Bunun tek şartı devasa bir reset ve belki de büyük bir temize çekim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.