Çocuklarımızı Bu Zihniyetten Kurtarın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

• Bu kitap, perşembe ilçe milli eğitim müdürlüğü izni ile Atatürk ilkokulu'nda stant açılıp bugün önce 5 liraya satılmış.. Öğleden sonra ise bedava dağıtılmış.
  • “Amcamın kızı bana geldi. Açlık ve yoksulluk içinde olduklarını söyledi ve benden yardım istedi. Ona kendisini bana teslim etmesi karşılığında 120 altın verdim. Kabul etmek zorunda kaldı. Arzuma kavuşacağım sırada bana: Allah’tan kork ! Allah’ın yasakladığı şekilde bana sahip olma, dedi. Ben de bu sözle kendime geldim ve ona yaklaşmadım. İnsanlar arasında en sevdiğim olduğu halde ona dokunmadım. Verdiğim altınları da geri almadım. “ satırlarının yer aldığı kitapta, istenilen kazanım daha farklı bir anlatım şekliyle yazılabilirdi.
  • Çocuklar üzerinde psikolojik travmalar yaratabilecek anlatım şeklinden bir an önce kurtulmalıyız.

Bugün Özkan imzanı bekliyor!

Özkan Özer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEB Bu İşe Bir Son Vermeli ! : Çocuklarımızı Bu Zihniyetten Kurtarın». Özkan ve imza atan diğer 374 kişiye katıl.