ATATÜRK ANADOLU LİSESİNİN HAKKI YENİYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yıllarca en güzel şekilde eğitim öğretime devam etmiş olan Samsun Atatürk Anadolu lisesi,15 tatilde acele bir şekilde tarihi binasından taşınmıştır. Bu olay biz öğrencileri fazlasıyla demoralize etmiş iken üstüne Samsun'un en iyi anadolu lisesi olan okulumuz nitelikli okullar arasına alınmamıştır. Habertürk yazarı Sayın Pervin Buldan'ın 20.11.2017 tarihli yazısında Türkiye'deki en iyi anadolu liseleri arasında Samsun'dan ilk 100'e girebilmiş tek anadolu lisesi olan okulumuz(69.sırada) nitelikli okullar arasına alınmamışken bu listede ilk 200 e dahi girememiş liseler(Piri Reis Meslek Lisesi,İlkadim Meslek Lisesi gibi) nitelikli okul sayılmıştır. Biz öğrenciler hem şehir merkezinin çok uzağına taşınmış hem de nitelikli okul sayılmayan lisemizin geleceği hakkında büyük bir endişe sahibiyiz. İsminde Atatürk geçen ve Türkiye'deki başarılı anadolu liseleri arasında bulunan lisemiz bu şekilde bitirilmemeli, başarısız liseler arasına böylece itilmemelidir. Açılmış bir davamız halihazırda bulunmaktadır. Sizden ricamiz sesimizi duyurmanızdır.
-Samsun Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri

Bugün Samsun Atatürk Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

Samsun Atatürk Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEB: ATATÜRK ANADOLU LİSESİNİN HAKKI YENİYOR». Samsun Atatürk Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 1.183 kişiye katıl.