Çocuklar okula toplumsal ahlak kurallarını öğrenerek başlasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizin daha iyi daha ahlaklı bir topluma sahip olması için.ilkokul 1.sınıfta çocuklara iyiliği,hijyen kurallarını,milli ve manevi değerlerimizi,iletişim kurabilme,insanlar ile nasıl tanışılır,topluluk önünde konuşabilme,üretici bir kişiliğe sahip olma,saygılı olma,yalan söylememe gibi değerler katılsın.Aileden bu ahlaki değerleri alamayan bu çocukların okulda bu eğitimler için var olan eğitmenler tarafından ders almaları sağlanmalıdır.Bu şekilde çocukları bir yarış içinde olduklarını değil bir toplumu geliştirmek için bir şeyler üretmek için var olduklarını bu değerlerin daha önemli olduğunu zihinlerine aşılanmış olacak.Bununla ilgili olarak daha çok öğretmen atanmış olabilecek çünkü yeni bir ders yılı ve yeni dersler eklenmiş olacak.

Bugün muhammed sinan imzanı bekliyor!

muhammed sinan işikırık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEB: Çocuklar okula toplumsal ahlak kurallarını öğrenerek başlasın.». muhammed sinan ve imza atan diğer 59 kişiye katıl.