0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ÖNEMLİ NOT: Videoyu yüksek çözünürlükte izlemek için şu linke tıklayınız:

Trt Çocuk kanalında yayınlanan "Maysal ve Bulut" isimli çizgi filmde yağmura yakalanıp çocuklarla birlikte mağaraya sığınan bir adam çocukların nemden ötürü mağaranın soğuk olduğunu söylemesi üzerine "hadi odunları indirip yakalım" diyerek kalktıktan sonra yağmurlu havada dışarıda iken bir sahnesi belirir.

Görüntü akşam vakti olduğu için karanlık olmakla birlikte adamın pantolonu dışında hiçbir şey hareket etmez. Pantolonda ise hareket eden bölge paçaları, bacakları değil, sadece kalçasıdır!

Gelen tepkiler üzerine TRT ve yayıncılar "bu asılsız bir karalama kampanyasıdır" diyerek sözde o sahnenin efektsiz halini paylaşarak "adamın eşeği yağmurdan korumak adına ahırına götürdüğü" söylendi. Fakat görüntülerde böyle bir şey asla söz konusu değildir.

Bilinçli insanlar bunun neden yapıldığını bilir. Bu sadece çocuklara sunulan SUBLIMINAL MESAJLARDAN BİRİDİR. Bir görüntüye odaklandığınız zaman, odaklandığınız noktayı bilinciniz idrak ederken, odaklanmadığınız noktayı ise bilinçaltınız depolar. Siz bilseniz de bilmeseniz de, aslında bazı davranış ve tercihlerinizi, bu subliminal, yani gizli mesajların müdahalesi ile şekillendirirsiniz.

İşte bu çizgi film yüzünden EŞEK TECAVÜZÜ, HAYVANA SUİSTİMAL gibi alt mesajlar çocuklarınızın bilinçaltına enjekte edilmektedir. Bir de üstüne tepki geldiğinde ise, karşı tarafı salak yerine koyar şekilde yalanlanıp "bu bir karalama kampanyasıdır" diyerek kendilerini koruyabilmek için asılsız suç atılmaktadır!

İnsanlar nasıl ki renklerine, şekillerine göre ayrıştırılamaz ve ikinci sınıf bir muameleye maruz bırakılamazsa, hayvanlar da insanların, onlara zarar verici amaçlarına kurban gidecek şekillerde suistimal edilemez ve bu şekilde hakarete de uğrayamazlar!

Hepsini, herkesi kınıyoruz. Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve başkalarıyla da linkini paylaşın. Teşekkürler.

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Maysal ve Bulut" isimli çizgi filmde EŞEĞE TECAVÜZ görüntüsü için TRT ÇOCUK'u KINIYORUZ!». Tuğçe ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.