MAVİ MARMARA MOTORLARINDA BİSİKLETLERE ÜCRET ALINMASIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Şüphesiz ki son yıllarda ülkemizde ve bilhassa İstanbul'de bisiklet kullanımı arttı ve büyük bir hızla artmaya devam etmekte. İnsanlar bisikletleriyle, bir nebze olsun şehrin kaosundan kurtulmak için İstanbul'un pedallamaya elverişli yerlerine gitmekte. Bu yerlerin en başında ise Prens Adaları geliyor.

Prens Adaları'na gitmek için Mavi Marmara motorlarını kullanan bisikletçilerden ne yazık ki her bisiklet için 1 akbil ya da 5 TL gibi kabul edilemeyecek bir ücret alınmakta.

Bisikletlerimiz motorun en kalabalık olduğu zamanlarda dahi hiçbir yolcu için sorun teşkil etmemekle beraber, motor seyir halinde iken ya da yolcu indirme/bindirme anlarında da hiçbir olumsuz durum yaşanmasına sebebiyet vermemektedir.

Buna rağmen alınan 5 TL ücret veya 1 akbil'in ivedi şekilde kalkmasını ve bisikletlilere kolaylık sağlanmasını istiyoruz.

Bu haksız uygulama kalktığı takdirde şüphesiz ki Mavi Marmara motorları bisikletliler tarafından daha fazla kullanılacaktır ve Prens Adaları daha fazla bisikletliyi ağırlayacaktır.

Sizler de bu haksız uygulamanın kalkmasını istiyorsanız lütfen kampanyayı imzalayın!

Bugün Efe imzanı bekliyor!

Efe Este bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MAVİ MARMARA MOTORLARINDA BİSİKLETLERE ÜCRET ALINMASIN!». Efe ve imza atan diğer 2.250 kişiye katıl.