Kampanya Kapatıldı

Türkiye'de Google News Kayıtlı Spam Yapan Haber Sitelerinin Engellenmesi

Bu kampanya 798 destekçiye ulaştı

Turkish ;

Googlenin haber sitelerine erişim kolaylığı sağlamak için çıkarmış olduğu servis olan News, ne yazık ki haber sitelerimiz tarafından kötü amaçla kullanılıyor.

Amacı haber ve bilgi vermek olan haber sitelerinin, bu amacı hiçe sayıp sadece ziyaretçi çekmek adına atılan başlıklar ve bu başlıkların altında hiç bir bilgi barındırmayan , arama sonuçlarında üst sıralarda yer almak için sürekli olarak aynı kelimelerin tekrarını içeren ( Web alanında bu duruma Spam Denilmektedir) yayınlar bulunmaktadır. Bu içerikler Arama sonuçlarında Üst sıralarda Yer aldığı için gerçek bilgiyi sunan websiteleri alt sayfalara itilmekte ve ziyaretçi aradığına cevap bulamamaktadır.

Bu olumsuz durumun ortadan kaldırılması, Gerçek ve doğru bilgiyi sunan websitelerinin üst sıralarda yer alabilmesi için, googlenin haber sitelerine tanımış olduğu bu önceliğin tekrardan gözden geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda bize destek olmanızı ve Kampanyamız da sizinde imzanızın olmasını istiyoruz.

English ;

Google News is misused in Turkey. Turkish news sites is distributing spam.
Google Search is being manipulated by Google News. Complaints are not taken into account.
Scarce content and shallow content information is distributed by Google News websites. People are being considered like a fool. News is made for Google.

Advertisers and advertising publishers are revolting because of money going down the drain.

The most common violations are:

Copy content
Collecting content
Repeated keywords
shallow content
irrelevant content
title spam
tag spam
conflicting content
Synonyms repetition of keywords

Örnek Spam yapan sayfalar ;

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Matt Cutts: Türkiye'de Google News Kayıtlı Spam Yapan Haber Sitelerinin Engellenmesi». N ve imza atan diğer 797 kişiye katıl.