Masum melekler ölmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul Maltepe'de cinnet getiren Ali Yardım (29), 2-4 yaşlarında 2 kızını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra çocukların annesini arayıp cesetleri almasını söyledi ve aynı tüfekle intihar etti. Eşiyle boşanma davaları süren Ali Yardım’ın, anneleriyle yaşayan 2 kızını bugün için evine getirdiği öğrenildi.

Dilek Çakır, yaklaşık 6 senedir şiddet gördüğünü ve en son kocası tarafından bıçakla kovalandıktan sonra boşanma kararı aldığını söyledi.

Boşanma kararını hazmedemeyen Ali Y., 3 ve 5 yaşlarındaki Elif ve Hira isimli kızlarını, eşine karşı bir saplantısı olduğu için pompalı silahla öldürdü.

Artık boşanma nedeniyle yok olan bebeklere, gençlere, kadınlara, erkeklere dur diyelim! Ceza uygulamalarında değişiklik istiyoruz! Ceza indirimleri kaldırılsın! Yasadaki ceza, direkt uygulansın!

Bugün Melisa imzanı bekliyor!

Melisa Ak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Masum melekler ölmesin!». Melisa ve imza atan diğer 69 kişiye katıl.