Ulja e shkalles se veshtiresise se provimit se gjuhes angleze ne maturen 2022

Ulja e shkalles se veshtiresise se provimit se gjuhes angleze ne maturen 2022

561 have signed. Let’s get to 1,000!
Started
Petition to
MASR

Why this petition matters

Started by Matura 2022

Ne baze te ketij peticioni qe kemi vendosur te nderrmarim,si disa prej maturanteve, duam ti shprehim shqetesimin tone MASR-se per provimin e gjuhes angleze dhe jo vetem.Matura 2019-2022 nuk i ka patur mesimet e plota si maturat e meparshme,duke filluar qe nga pjesa e termetit e duke vazhduar ne periudhen e pandemise(per me shume se dy vite), te cilat kane shkaktuar shume mangesira ne formimin tone.Duke besuar, se ky peticion do ta realizoje qellimin e tij, kerkojme mirekuptimin e plote nga MASR, te ulet niveli i veshtiresise se gjuhes angleze nga B2 ne te pakten B1 ose B1+ ;jo vetem, por edhe niveli i veshtiresise se provimeve te tjera qe do te zhvillohen.

561 have signed. Let’s get to 1,000!