CAP INFANT SENSE ESCOLA PÚBLICA

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 500!


NO AL TANCAMENT PROGRESSIU DE LA LLAR D'INFANTS "EL VUIT" de la Generalitat de Catalunya

El passat 8 de maig el Consorci d'Educació de Barcelona ens va comunicar a treballadores i treballadors la intenció de tancar la Llar d'Infants "El Vuit" el curs 2019-20 amb la intenció d'un possible traspas a l'Ajuntament de Barcelona.

Prèviament estan privant de matriculació per al proper curs 18-19 a nadons (nascuts el 2018) i mitjans (nascuts a 2017). Només deixen obrir dues aules de les quatre disponibles al centre.

S'estant quedant fora una llista de 25 famílies que han vingut al Centre a matricular els seus infants en aquesta escola i no ho han pogut fer. Això sabent que a Barcelona cada any es queden uns 2000 infants sense escola bressol pública.

No entenem aquest despropòsit de retallar els drets dels infants a l'escola pública i deixar sense lloc de treball a nou treballadors i treballadores del Departament de la Generalitat de Catalunya.

Demanem al Consorci d'Educació de Barcelona i al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que desisteixin d'aquestes intencions i permetin la matriculació de les famílies que no han pogut fer la pre-inscripció en aquest centre i no han obtingut plaça en cap escola bressol pública.

Plataforma Salvem el VuitHoy: Miquel cuenta con tu ayuda

Miquel Palau i Torras necesita tu ayuda con esta petición «masieix@gmail.com: CAP INFANT SENSE ESCOLA PÚBLICA». Únete a Miquel y 394 personas que ya han firmado.