Hüsnü Çoban Marvel Kahramanı yapılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

533 bölüm boyunca görevi nedeniyle 20 civarında kere vurulan, yanında 3 kez bomba patlayan, 1 kez dövülerek gemiden atılan, 1 kez kanser atlatan ve en son covid-19 kaparak tümünden sağ kurtulmayı başaran "Arka Sokaklar" karakteri Hüsnü Çoban'ın Marvel evrenine dahil edilmeyi hakkettiğini düşünüyorum. Bunun sıradan insanların da kahraman olabileceklerine dair çok güzel bir örnek olabileceğini düşünmekteyim. Marvel Entertainment LLC şirketinin dikkatini bu konuya çekmek üzere yardımlarınızı bekliyorum..

Hüsnü Çoban, a character from the Turkish TV series "Arka Sokaklar" has long deserved to be included in Marvel Universe who was shot around 20 times, has wounded by 3 explosions, was beat up and thrown from a ship and finally got the Covid-19 and survived throughput the 533 episodes of the series. I believe that this will set a perfect example of how ordinary people can be heroes, too. I would like your help to get the  attention of Marvel Entertainment LLC