Peticion për ndihmën e UÇK-së Vlersoni UÇK-në

Peticion për ndihmën e UÇK-së Vlersoni UÇK-në

Startdatum
6. März 2021
Erfolg
Diese Petition war mit 337 Unterstützer*innen erfolgreich!

Warum ist diese Petition wichtig?

Gestartet von Labinot Citaku

Peticion për ndihmën e UÇK-së
Vlersoni  UÇK-në
 
Të dashur  Vëllzer dhe Motra jam Labinot Citaku nga Partia SPD- Sozialdemokratische Partei Deutschlands
Partia SPD- Sozialdemokratische Partei Deutschlands ,bëjë apel nga qdo shqiptarë jeni jashtë apo brenda Kosovës, në Gjermani është duke u krijuar një petition,janë duke u përhapur letra për UQK-së si grup terrorist,për gjithë ata që dhanë kontribut për lirinë e vendit tonë ,I ndihmuan UQK-së mos lejoni të ju quajnë grup terrorist,por nënshkruani petitonin ,që ta mbrojmë Ushtrinë Qlirimtare të Kosovës,dhe ta dëshojmë gjithë ato torturime, vrasje dhe dhunime , nga shteti Serb, ku e dime  në këtë luftë u dëbuan 848,000 shqiptarë nga Kosova, u vranë 15,000 persona, nga të cilët 1,500 luftëtarë të UÇK-së, 1,008 ushtarë dhe policë serbë dhe të tjerët civilë të thjeshtë. Gjatë luftës janë zhdukur rreth 5,000 njerëz, fati i shumicës prej tyre është zbardhur deri në vitin 2007, por i madh ka mbetur numri i rasteve të pasqaruara ,dhe shumë raste të tjera që bënë vetëvrasje nga traumat dhe torturimet e shteti Serb.
Në Gjermani janë duke futur dokumentet dhe duke shpërndarë letrat ku UQK-ja është duke u llogaritur si grup I një bande terroriste.
Për këtë jam duke formuar peticionin dhe duke kërkuar nga popoulli im shqiptar t’I bëjmë 50,000 nënshkrime të mbledhura për hir të UQK-së dhe djemve tanë që dhanë jetën për lirinë e vendin tone,ku për këtë janë duke u mbajtur nga Gjykata Speciale edhe Hashim THAÇI, Kadri VESELI dhe të dyshuar të tjerë  akuzohen për një sërë krimesh kundër njerëzimit dhe krimesh lufte ndër të cilat, vrasje e paligjshme, zhdukje e detyruar e personave, përndjekje dhe tortura, ku gjykata në Hagë është duke u munduar që Kosovën  dhe Ushtirinë Qlirimtare ta quajnë grup terrorist,dhe ta ndaloj Republikën e Kosovës të arrijë më shumë.
Nëse realizohet tribunal kundër Kosovës dhe dënohen Hashim Thaci ,Kadri Veseli dhe të tjerët ,atëherë shumë luftëtarë dhe veterantë të Kosovës do kërkohen nga interpoli për krimet e luftës që janë bërë vetë nga Serbia e cila është duke luftar që ti dënoj qdo person që ka qenë në UQK,
Zyrtari i Partisë Socialiste të Serbisë, Zoran Angjelkoviç, ka ftuar të gjithë serbët e Kosovës dhe të Serbisë që të dëshmojnë kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,ai është shprehur se të gjithë ato që kanë dëshirë të jenë dëshmitare në lidhje me aktakuzat për ish-udhëheqësit e UÇK-së duhet ta shkruajnë një letër ku shprehin dëshirën për ta bërë një gjë të tillë dhe ta dorëzojnë pranë Qendrës për Paqe dhe Tolerancë, po ashtu Serbia në mënyrë të organizuar ka bashkëpunuar dhe ka dorëzuar dokumente në Gjykatën Speciale të Hagës kundër pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Aktualisht si të akuzuar në Hagë gjenden, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi, Rexhep Selimi, Hysni Gucati e Sali Mustafa,ku kerkojë nga të gjithë ju , t’ju dalim zot me nënshkrimet e kërkuar me peticionin që do ta formojë, de të luftojmë kundër Serbisë e cila është duke finacuar dhe duke mbledhur dizinformaicione dhe shpikje të tilla kundër Kosovë dhe atyre që lane gjakun e tyre për lirin e Kosovës së lire.
Sevim Dağdelen është një politikane gjermane me origjinë turke,e cila  ka lëshuar akuza të forta ndaj UQK’së dhe NATO’së, duke i quajtur kriminel ,gjithashtu ajo ka thënë se Gjykata Speciale në Hagë më në fund ka ngritur akuza kundër ish komandantit të Kosovës Hashim Thaçi për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit gjatë luftës së NATO’s kundër Jugosllavisë 1999 gjykata Speciale në Hagë më në fund ka ngritur akuza kundër ish komandantit të Kosovës Hashim Thaçi për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit gjatë luftës së NATO’s kundër Jugosllavisë 1999. Ajo gjithashtu ka fajsur edhe NATO’n, duke thënë se është shkelur ligji ndërkombëtar duke mbeshtetur kriminelët e UÇK’së, dhe kjo duhet të shlyhet.Kjo ka futur edhe shumë reforma në parlamentin gjerman ku janë duke u vlersuar shumë kundër Kosovës,qdo gjë do e keni me dvshimi dhe shifni se si po e demtojnë Kosovën.
Aufarbeitung von Kriegsverbrechen im Kosovo - Dërgimi i krimeve të luftës në Kosovë dhe Aufarbeitung von Kriegsverbrechen im Kosovo- Ndjekja penale e krimeve të luftës në Kosovë ,kete e ka futur Sevim Dağdelenvetem kunder shqiptarve te Kosoves se duan ta lejne  Kosoven fajore per krimet e Serbis,ku keni edhe linqet  më poshtem dhe mund të shihni që janë pranuar nga gjermani me dvshmi kundër Kosovës:
https://www.bundestag.de/presse/hib/820228-820228
www.bundestag.de/presse/hib/818070-818070
 
 
https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/218/1921851.pdf Kjo  është linku I pare që është dorzu dhe ka pranu Gjermania ,ku qdo here Serbia këto linqe   po forcojnë,që ushtria e Kosovës jo me qenë ushtrië e madhe ,dhe mos ti jipet asnjë ndihmv ushtarake.
https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/216/1921606.pdf Kjo  është linku I dytë që mundet të gjithë me pa se cfarë po kërkojnë,ku qdo gjë është online Bundenstag webfaqe.
Serbia  po vazhdon propagandën agresive kundër Kosovës,UQK,populklit të Kosovës, dhe poashtu Republikës së Kosovës,që edhe shtete e tjera që ka njohur Kosovën ta largojnë njohjen e Kosovës ,përmes fiancimit të Rusisë ,Kinës dhe vetë Serbisë.Kjo është peticioni I pare ku mund të bashkohem të gjithë dhe të bëjmë një petiticion për Bundenstagun kundër Sevim Dagdelen që është duke u munduar kundër Kosovës dhe ushtrisë qlirimtare,sepse askush nuk ka të drejtvë të flas për UQK dhe gjakun e djemve tanë që lane për liri,dhe t’ju tregojmë kufijtë që mos ta përgojojnë vendin tanë ,dhe mundin e atyre që lane jetën dhe familajrët e tyre për Kosovën.
Ju lus të gjithëve që ta përkrahemi këtë peticion që Kosova ta gëzojë lirinv e saj ,ta mbrojë vendin e saj dhe popullin e saj,zëri ynë dhe I njerzve që dhanë jetën për liri ,vlersohet për këtë peticion ,mos ta lejojmë Serbinë  që tëvendos për lirin e atyre që janë akuzuar për krimet që I bëri vet Serbia.
Shpërndajeni sa më shumë këtë peticon ta sheh bota se si luftuam për vendin tanë, vlera dhe zëri ynë duhet tëdegjohet tek të gjithë se qfarë populli jemi.Ne jemi autokton ky është vendi ynë ,kjo tokë është e jona ,ta mbrojmë dhe të luftojmë per vendin tone, e mos të lejojmë të tjerët të vendosin për ne.Lavdi pvr gjithë dëshmoret e luftëtaret tanë ,mos lejojni agresionin e Serbisë ta pvrlyejv Kosovën me krimet që bëri në Kosovë,zgjohu popull dhe tregoj vijën e kuqe Serbisë,mos luftojmë kundër njëri tjeterit por kundër Serbisë.
 
Për peticionin në Bundestag na duhen emri ,mbiemri dhe email juaj,ku mund të kontaktoni në address E-mail:
Info@labinotcitakuspd.de
Qdo informacion do merrni nga Televisoni apo edhe nga rrjetet sociale në facebook:
https://www.facebook.com/SPDLabinotCitakuSPD
http://www.labinotcitakuspd.de/

Erfolg

Diese Petition war mit 337 Unterstützer*innen erfolgreich!

Jetzt die Petition teilen!