Petition Closed
Petitioning Spitzenkandidat für die Bundestagswahl 2017 Martin Schulz (SPD) and 1 other

Peticija za okončanje testiranja na životinjama za kućnu hemiju

Testiranje na životinjama za kućnu hemiju još uvek je dozvoljeno u EU.

Kompanije bez surovosti su dokazale da je moguće praviti proizvode bez testiranja na životinjama, pa ipak, širom Evrope životinje kao što su zečevi, hrčci, pacovi i miševi nastavljaju da pate i umiru u testovima za sastojke koji idu u svakodnevne proizvode kućne hemije, kao što su tečnosti za pranje, osveživać vazduha i tablete za mašine za sudove.

Bili smo uspešni u kampanji za EU zabranu testiranja kozmetike na životinjama sada hajde da učinimo kućnu hemiju lišenom surovosti.

Vreme je da EU počisti surovost. Molimo vas da nam se priključite u pozivu Evropskom Parlamentu da preuzme odlučnu akciju u korist životinja kroz zabranu testiranja kućne hemije na životinjama u Evropskoj uniji.

This petition was delivered to:
  • Spitzenkandidat für die Bundestagswahl 2017
    Martin Schulz (SPD)
  • Martin Schulz, Predsednik Evropskog parlamenta

Udruženje za zaštitu životinja FENIKS started this petition with a single signature, and now has 150 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Today: Udruženje za zaštitu životinja FENIKS is counting on you

Udruženje za zaštitu životinja FENIKS needs your help with “Martin Schulz, Predsednik Evropskog parlamenta: Peticija za okončanje testiranja na životinjama za kućnu hemiju”. Join Udruženje za zaštitu životinja FENIKS and 149 supporters today.