"MARTI VE KUŞLARA BU İŞKENCEDEN VAZGEÇİN''

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Öncelikle merhaba

Benim ismim Dilafruz,ilk defa change.org'dan imza kapmanyası düzenlemekteyim. Hassas olduğum konu hayvanlar ve o hayvanların elinden alınan yaşama hakkı. Eminim ki birçoğumuzun düşüncesi hayvanlar konusunda farklı olabilir,fakat sevmeyeni anlarım sevmeyip uzak durana saygı gösteririm,tam tersi çok sevip sahiplenen insanlara da saygım sonsuzdur. Ama bu demek olmuyor ki insan hayvan sevmiyor diye ona eziyet işkence çektirebilir? Hergün duyduğumuz gördüğümüz,görmekten utandığımız hayvan eziyetlerine gün geçmeden bir yenisi daha ekleniyor. Ne yazık ki istanbulun en hayvansever insanların yaşadığı semtlerinden biri olan Bakırköyde,Capacity Avmnin en üst katında insanları rahatsız ediyor insanların yemeklerini çalıyor,yada birtakım müşteri rahatsız oluyor diye Martılara tuzak konulmuş!! Konulan tuzak o kadar keskin ve büyük iğneler şeklinde ki martıların ayak kısmında bulunan perde deliniyor ve canları çok yanarak ordan uzaklaşıyorlar! Yada tuzakların arasına kaçan yemek artığını almak için gagalarını uzattıklarında yine aynı şekilde yüzlerine gözlerine batan tuzak yüzünden hayvanlar feci şekilde yaralanıyor! Belki sizde birgün orada oturup bu tuzağı görmüşsünüzdür. Görmeseniz bile hayal edin kendinizi onların yerine koyun! Türü ne olursa olsun sanki biz yaratmışız yada bizimmiş gibi onlara istediğimizi yapmakta özgürmüyüz? Düşünün. Biz onların yaşam alanlarına karışmakta onlara işkence etmekte onları aç susuz bırakmakla ne elde ediyoruz? Biz insanız. Ama hayvanların başına gelen en büyük felakettir insan.. Lütfen duyarlı olalım bakın hergün kediye köpeğe işkence dayak tecavüz olayıyla karşılaşmaktan görmekten ben yoruldum! Önüne geçmeye çalıştıkça zehirleme ve işkence artıyor! Sizden tek ricam imza atmanız! İmzalarınız sonucunda bizden su yiyecek ve sevgi dışında hiçbirşey istemeyen Martıları kurtaralım!

Bugün Dilafruz imzanı bekliyor!

Dilafruz Abdullayeva bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"MARTI VE KUŞLARA BU İŞKENCEDEN VAZGEÇİN''». Dilafruz ve imza atan diğer 343 kişiye katıl.