Sevimli Küçük Yalancılar yeniden basılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese merhaba! Sevimli Küçük Yalancılar, Sara Shepard'ın 2006'da yazmaya başladığı ve 2014'te bitirdiği bir kitap serisidir. Seri, 16'sı ana kitap 3'ü de yan kitap olmak üzere toplam 19 kitaptır. Martı Yayınları bu serinin 13 kitabını çevirerek Türk okurlarla buluşturmuştur. Ancak yaklaşık iki yıldır serinin birinci ve üçüncü kitabına (Sevimli Küçük Yalanclar ve Mükemmel) baskıları tükendiği için ulaşılamamaktadır. Yayınevinin de bu süre zarfında kitapları yeniden basmak gibi bir girişimi olmamıştır. Yayın haklarının sahibi olan Martı Yayınları'ndan ricamız serinin baskısı tükenen kitaplarını yeniden basması ve serinin çevrilmemiş diğer 6 kitabını da Türk okurlarla buluşturmasıdır. Bu konuda siz değerli "PLL" hayranlarından destek bekliyoruz.

Bugün Aslı imzanı bekliyor!

Aslı Montgomery bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Martı Yayınları: Sevimli Küçük Yalancılar yeniden basılsın.». Aslı ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.