Şuursuz Aşk Filmini Vizyonda istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Mars Dagitim (Mars dağıtım şirketi) ve tarafına irfan ay bu kampanyayı başlattı

Çekildiği günden beri hepimiz Şuursuz Aşk Filmini heycanla ve sabırla bekledik. Ancak nedeni ne olursa olsun Şuursuz Aşk filmi yeteri kadar salonlarda kalmadı. Ve bizler izleyemedik. Ne zaman vizyona girdi ne zaman çıktı anlayamadık. Hepimizin sevdiği oyuncuların olduğu bir film olan Şuursuz Aşk filminin vizyondan çıktığına sasarak şahit olduk. Arkadaşlarımızla sinema salonlarına gittik. Ama filmin vizyondan çıktığına şahit olduk. Ve izleyemeden geri döndük. Ve filmi izleyememenin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Gerek Cinemaxsimuma gerek Mars Dagitima gerek Şeddadi Yapıma ve bazense ulasabilecegimiz oyunculara ulaşıp taleplerimizi dile getirdik. Ancak somut bir geri dönüş yapılmadı. Sonra baktık ki bir çok şehirde de insanlar filme ulasamadigi için sitemkar paylaşımlar yapiyor.Ebru Şahin, İsmail Hacıoğlu Burcu Kara Ruhi Sarı Ayşegül Günay ve bilhassa Diyarbakır'da çok sevdiğimiz ve biz Diyarbakırlı gençlere gerek duruşu ile gerek sanat hayatındaki kalitesi ile bizlere yol açmış ilham olmuş oyuncu Beritan Erdal Ayna'nin oynadığı bu filmi ısrarla tekrar vizyonda istiyoruz Diyarbakırli gençler olarak kendini insiyatifimizi kullanarak bir imza kampanyası baslatiyoruz. Mars Dağıtım Sedsadi Yapım ve Cinemaxsimum'un bizim sesimizi duyacağını ve talebimizi olumsuz bir yanıtla cevap vermeyeceğini biliyor
ve umarım aylardır beklediğimiz bu film tekrar vizyona girer ve hepimiz tekrar rahat bir şekilde filme ulaşmis oluruz.
Eğer imza kampanyamız yeteri düzeye ulaşırsa eminim ki kimse kayıtsız kalmaz..
Sizlerden de destek bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.