Marriott: Opriți susținerea abuzului față de găinile ouătoare!

Victory

Marriott: Opriți susținerea abuzului față de găinile ouătoare!

This petition made change with 3,154 supporters!
Maria Eftimie started this petition to Marriott

Dacă hotelurile Marriott ar funcționa cum funcționează fermele industriale care le aprovizionează ouăle, acestea ar fi murdare, mici, înghesuite și dăunătoare.
Marriott se recomandă ca fiind hoteluri de clasă înaltă și luxoase, însă ei ascund un secret întunecos. Milioane de găini ouătoare suferă cumplit în cuști datorită lanțurilor de aprovizionare globală marca Marriott.


Aceste cuști sunt așa de mici și de înghesuite cu păsări, încât găinile nu pot face nimic din ceea ce le este natural sau important lor. Adesea, trupurile lor sunt prinse în cuști, ceea ce rezultă în fracturi osoase, deformări, pierderea severă a penajului. Unele găini, epuizate și incapabile de a se mișca liber, ajung moarte pe patul cuștii, sub picioarele colegelor de cușcă.

Sute de companii din întreaga lume au renunțat la cuști. Angajamente globale în acest sens au fost făcute de către unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv de către Wyndham Worldwide, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Hilton Hotels, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez și Compass Group. Inclusiv companii fast food fără vreun brand cunoscut și chiar închisori din SUA iau acest angajament, îndepărtându-se de aceste practici sinistre.


Marriott a admis inumanitatea și învechirea cuștilor ca sistem de creștere al găinilor. În 2013, a promis clienților săi că va renunța la cuști până în anul 2015, iar Marriott a primit laude pentru angajamentul de îmbunătățire a sistemelor de bunăstare. La trei ani după termenul limită, găinile încă suferă în detrimentul lanțului hotelier Marriott. Clienții sunt sătui de promisiuni false și angajamente lipsite de esență. Inclusiv Starwood, un brand deținut de Marriott, a luat angajamentul global de a renunța la ouăle din cuști până în 2020.


Marriott scrie: “Felul în care facem afaceri este la fel de important ca și afacerea pe care o facem.” Marriott trebuie sa înceapă a prioritiza felul în care face afaceri. Trebuie să termine ceva ce a început și ce a promis, și să lucreze pentru a satisface nevoile de bază pentru bunăstarea animalelor. Este timpul ca Marriott să se țină de cuvânt și să oprească 100% comercializarea ouălor provenite de la găini din cuști la nivel global.


Te rugăm semnează această petiție prin care înștiințăm conducerea Marriott că nu ne vom mai caza la hotelurile Marriott până nu încetează să susțină aceste practici sinistre.

 

 

Victory

This petition made change with 3,154 supporters!

Share this petition