Sabahın köründe çamurlu yollarda okula gidiyoruz lütfen yardımcı olun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

(şimdi anlatacağım yolların resmi "mihribantrmkcc twitter adresinde var)

Mihribantrmkc  Merhaba arkadaşlar desteğinizi esirgemeyin lütfen bizim gibi Yeniçiftlikte bir çok mahallede bu sorun var, öncelikle aranızda okuyan, ev gecindiren bir sürü birey olduğunu biliyorum. Sabahın köründe kalkıp çamurlu yolda kışın işe, okula camurda batarak gidiyoruz defalarca tamam demlerine rağmen kimse yardımcı olmadı belediye fen işleri müdürlüğü geldi 2 ay önce toprak kurusun yapıcaz dediler alt yapı yapılacak 15 gun icinde onun için yapmıyoruz dediler.  suan ne alt yapi var ne bir sokak aydinlatmasi, bu belediyenin herşeye ayiracak zamanı var herşeye parası var bir sokağa bir aydınlatma, bir alt yapı, bir yol yapmaya harcayacak parasi ve zamani yok

1. Yeniçiftligin görünen yerlerinde alt yapı var yol var, aydinlatma var görünmeyen yerleri bataklık 2018 yılındayız alt yapı yok ben okula gidiyorum benim babam ise gidiyor ve bizim gibi olan komşularımız, görünen yerlerde insan yaşıyorda buralarda yasamiyormus gibi davraniyorlar kac senedir bu halde okula gidiyoruz lütfen aranızda ilgili makamlara ulastirabilecekler varsa yardim etsin!!
  2. Alt yapi yok insanlar ayda 2 kere para veriyor lağım cektirmek icin ve ustelik vergi veriyoruz biz alt yapı, aydinlatma ,yol bizim hakkimiz

Bugün Mihriban imzanı bekliyor!

Mihriban Tırmıkçı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmaraereğlisi belediyesi : Sabahın köründe çamurlu yollarda okula gidiyoruz lütfen yardımcı olun». Mihriban ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.