Doğrulanmış başarı

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi 2015 Mezuniyet Töreni, belirlenen tarihinde ve geleneksel yerinde yapılsın!

Bu kampanya 298 destekçi ile değişim yarattı!

Son ana kadar 17 Haziran Çarşamba günü yapılması planlanan Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi 2015 mezuniyet töreninin yeri ve tarihi, devlet büyüklerinin teşrifi sebep gösterilerek değiştirildi. Yeni belirlenen tarih 19 Haziran Cuma. Mekan ise, yıllardır fakültemizin törenlerinin yapıldığı Anadolu Hisarı Kampüsü olarak belirlenmişken Haliç Kongre Merkezi’ne çevrildi.

Heyecanla beklediğimiz mezuniyet günümüz, bu değişiklik yüzünden maddi manevi yıpratıcı bir 'yük' haline geldi.

Okuldaki öğrencilerin çoğu şehir dışından geldiği için ailelerin birçoğu da iş yerlerinden izin alarak İstanbul'a günübirlik gelmeyi planlamıştı. Hem yol masrafı hem de iş yerinden alınan izinler düşünüldüğünde ailelerin ve öğrencilerin ne kadar zor durumda kaldığını tahmin edersiniz. Bir kez daha bilet alamayacak o kadar çok aile var ki...

Üstelik geleneksel mekanımızda yapılacak bir tören yerine bizim için hiçbir değeri olmayan bir yerin seçilmesi de bir o kadar hayal kırıklığı sebebi oldu.

Hangi devlet büyüğü olursa olsun törenimizde ağırlamaya hazırız, ancak bu sebeple mağdur edilmeyi kabul edemiyoruz. Okulumuzdan bir an önce gerekli düzenlemeleri yapıp bizi ve ailelerimizi mağdur etmeyecek adımı atmalarını istiyoruz. Böylece, 17 Haziran'da belirlenen yerde ailelerimizle bu mutluluğu yaşayabileceğiz.

# AilesizMezuniyetOlmasın

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «.@marmaraedutr devlet büyüğü gelecek diye mezuniyet tarihi mi değişir? #AilesizMezuniyetOlmasın». Canan ve imza atan diğer 297 kişiye katıl.