Marmara Denizi Ortasında Yeni Adacıklar İstemiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle konuya bir haber ile girmek ve dikkat çekmek istedim ki haber şu şekilde;

Marmara’yı korkutan uyarı!

Marmara Denizi’nde meydana gelen son depremlerin değişik, algılanması zor işaretler ortaya çıkarttığını belirten Jeofizik Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Bursa’daki fay hattında da hareketlenme ihtimallerinin arttığını söyledi. Bu haber geçtiğimiz yıl bir haber portalında yapılan bir haber..

Gelelim asıl konumuza ..

Marmara Denizi yüz yıllardır bilinir ciddi bir fay hattı mevcuttur. Ve yüz yıllarca önemli depremler olmuş bir çok şehrimizde ciddi hasarlar olmuştur. İnsanlarımız , yakınlarımız akrabalarımız annemiz babamız aramızdan ayrılmıştır. Deprem doğal bir afettir kabul ediyoruz nerde ne zaman geleceğini kestiremeyiz belki ancak önleme adına bir çok şey yapılabilir kanısındayım.

Geçen gün bir haber daha okudum ki bu yaşadığımız güzel ilçemiz PENDİK öncelikli olarak diğer iki ilçemizide bağlayan dev bir projeden bahsediliyordu. Marmara denizi ortasında 3 adacıktan bahsediliyor ve ilgili linkte okuyabileceğiniz bir haber

Ben bu projenin öncelikle kendi hayatımı sonra ailemin sevdiklerimin ve güzel ilçemi ve dahada korkutucu olan MARMARA DENİZİNİ tehdit etmek için yeterli bir sebep olduğunu düşünüyor ve bu projenin Marmara depremine ön ayak olma riskini ciddi şekilde artıracağından dolayı asla hayata geçmesini istemiyorum, inanıyorum ki benim gibi düşünen bir çok destek veren insanlar olacaktır.

Lütfen bu kampanyaya kulak verin ve imzalayın...

Bugün Gulden imzanı bekliyor!

Gulden BAYRAKTAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmara Denizi Ortasında Yeni Adacıklar İstemiyoruz.». Gulden ve imza atan diğer 192 kişiye katıl.