Kampanya Kapatıldı

Marmara Adalar İstanbul İDO Seferleri

Bu kampanya 659 destekçi ulaştı

Ben bir adalı olarak bu kampanyayı başlatıyorum ve bu konuda herkesin sıkıntısı olduğunuda biliyorum. 9 Yıldır istanbulda yaşıyorum. Devlet gemileri kaldırıldıktan sonra malesef Marmara Adalara istanbuldan yaz ayları (Turist Zamanı) hariç ulaşım kaldırıldığı için Ada halkının ulaşımına doğal olarak kısıtlama gelmiştir. IDO sadece yazları gemilerin dolu dolu olduğu zamanlarda hizmet vermekte bunun haricinde azami yolcu (istedikleri) sayısına ulaşamadıkları zamanlarda çeşitli sebeblerle seferler iptal edilmekte ayrıca yaz aylarında yolcu bilet fiyatları inanılmaz şekilde artmaktadır. Ben bir turist olarak değil adalı olarak ailemi, dostlarımı her ziyaret etmek istediğimde bu duruma maruz kalıyorum.  Ulaşım Adalarda yaşayanlar için en büyük ihtiyaçtır ve malesef bu konuda henüz bir düzenleme yapılmadı. Sayın yetkililer, bu rahatsızlığı dile getiriyorum ve bu konuda gerekli çalışma adımları atacağınıza inanıyorum. Sesimiz umarım tüm gerekli yetkili birimlere ulaşacaktır. Hayırlı Günler.

Bugün BAHADIR imzanı bekliyor!

BAHADIR GEYİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmara Adalar İstanbul İDO Seferleri». BAHADIR ve imza atan diğer 658 kişiye katıl.