Teknoloji fakülteleri Mühendis olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mühendislik fakültesi kapsamında olmayan teknoloji fakültelerinin mühendis ünvanı alması yanlış çünkü aynı dersleri görmüyoruz. Mühendislik dersleri çok ağır, mühendislik dersleriyle teknoloji fak derslerinin kıyası bile olamaz teknoloji fakülteleri meslek yüksek okullarının üç yıla çıkartışmış halidir teknoloji fakültelerinde teknik eleman yetiştirmeye yönelik dersler vardır. Teknik öğretim fakültelerindeki hocalar kalifiye ve bilim anlamında oldukça yetersiz. Ayrıca bu lys de iyi derecelerle bilgisayar mühendisiği kazanan öğrenci ve mezunlara haksızlık.

Bu ülkede artık haksızlık haksız kazançlar ve tepeden getirmeler olmasın. Bırakın boğaziçi üniversitesnden bilgisayar mühendisliği mezunu yüksek lisans yapmış hocalar ile yetişen öğrenciler iyi bir bilgisayar mühendisi olsun.

Böyle mühendisliği ayağa düşüren kararlar verilmesin ki ülke bilim alanlarında ileriye doğru gitsin.

Bugün Marmara üniversitesi mühendislik fakültesi imzanı bekliyor!

Marmara üniversitesi mühendislik fakültesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmara üniversitesi: Teknoloji fakülteleri Mühendis olmasın». Marmara üniversitesi mühendislik fakültesi ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.