Mezuniyet Hakkı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafına Mehlika Kara bu kampanyayı başlattı

Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü 4 yıllık lisans eğitimi son sınıf öğrencisi olan Melike Karadağ olarak pandemi gibi bir dönemin içinde diğer tüm devlet okulu öğrencilerinin hayalini gerçekleştirdiğini gördüğümüz mezuniyet törenlerinin arasında bize tanınan hakkın iptal edildiği bilgisi üzerine benim gibi tüm mezuniyet hevesini heyecanını tatmak isteyen mezun oğrencilerinin yıkılan hayallerine yapıcı olması adına bir arzda bulunmak nedeniyle bu imza kampanyasını başlatmak istiyorum. Dört senelik lisans eğitimimizin bir buçuk senesini, küresel salgın nedeniyle okulumuzdan, ögretmenlerimizden ve arkadaşlarımızdan uzakta geçirdik. Pandemi koşulları nedeniyle mezuniyetimizin olmayacağı söylense de diğer devlet üniversiteleri gibi mezuniyet yapmak bizim de hakkımiz. Çoğunluğun aşılı olması güvenli bir alan yaratıldığı gibi koşullar sağlandığı sürece alınan tedbirlerin uygun ortamı oluşturacacağına inanmaktayım.

Durum böyle olunca iptaline uygun bulunan sorun giderileceğinden dolayı ve hali hazırda Eylül haftasında yüzyüze eğitimin gerçekleşecek olması da bizlere mezuniyet için umut olmaktadır.

Bizlerin düşünülerek alınmış olduğu doğru bir kararla sonuçlanılmasını umuyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.