Güzel Sanatlar Fakültelerinde Yüz Yüze Eğitim Gerekli!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve tarafına Fakültedeki Öğrenci bu kampanyayı başlattı

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri olarak uzaktan eğitim sistemini geçtiğimiz dönem tecrübe ettik. Uzaktan eğitime adapte olmakta zorlandık. Bu süreç içerisinde dersler verimli geçmedi, atölye dersleri gerçekleştirilemedi ve içimiz buruk bir şekilde dönemi bitirdik.
 Güzel Sanatlar Fakültesi çatısı altında toplanan bölümlerin çoğunda uygulamalı eğitim ve atölye çalışmaları bulunmaktadır. Atölyeleri kullanmadan, uygulamalı dersleri gerektiği gibi gerçekleştiremeden bir verimsiz dönem daha geçirmek istemiyoruz. Dönemimizin ve emeklerimizin heba olmasını istemiyoruz. Hakkını vererek dönemi bitirmek, mezun olmak istiyoruz.
  Bir çok Güzel Sanatlar Fakültesi hibrit eğitime geçme kararı almışken Marmara Üniversitesi  uzaktan eğitim kararını aldı. Öğrenciler olarak bizlerde Fakültemizin hibrit eğitime geçmesini talep ediyoruz.
 Güzel Sanatlar Fakülteleri uzaktan eğitim için uygun değildir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.