Kampanya Kapatıldı

Marka Konferansı'na Biz De Katılmak İstiyoruz!

Bu kampanya 48 destekçiye ulaştı

Her sene Eylül-Aralık arasında farklı sektörlerden başarılı isimlerin konuşmacı olarak katıldığı Marka Konferansı'nın astronomik bilet fiyatlarını görmüş müydünüz?

Kişi başı : 2000 Euro + KDV gibi bir bedeli var.

Değil buna üniversite öğrencileri, maaşlı çalışan birisi bile yaklaşık 10 bin Türk Lirası'na bilet alıp katılamaz.

Orada konuşma yapan ve iyi bir noktaya gelmiş tüm başarılı iş adamları, başarılı yazar, psikolog, oyuncular da bir zamanlar tıpkı bizler gibi öğrenciydi.

Organizasyon sahiplerinin ve sponsorluk veren firmaların bunu göz önünde bulundurarak; o gün orada konuşulacaklardan kendi geleceğine yatırım yapmaya çalışacak olan biz 20-25 yaş arası üniversite öğrencilerini ya da etkinliğe katılmak isteyen herhangi birine bu şansı vermek zorunda olduklarını düşünüyorum.

Belli bir kontenjan dahilinde ve makul ücretlerle yapılabilirken, euro üzerinden 1000, 1500, 2000 euroluk biletler satmak gerçekten çok düşündürücü ve üzücü.

Lütfen siz de destek olun ve bu konferansa sadece "dinleyici" olarak katılmak isteyen biz üniversite öğrencilerine bir destek olun.

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marka Konferansı'na Biz Öğrenciler de Katılabilmek istiyoruz!». Onur ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.