Manisaspor yönetimi denetlensin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Manisapor, Manisa'nın ülke ve Avrupa'daki reklamını yapması için en büyük fırsattır. Sadece biz siyah beyaza gönül verenler için değil bütün Manisa halkı için önemlidir.Manisapor şehirdeki en büyük sivil toplum kuruluşudur, çatısında binlere yer verir ve tek bir çağrısıyla kendisine gönül vermiş insanları hareketlendirebilir.

Manisapor Manisa'nın en büyük markasıdır

Bu marka şimdilerde ekonomik yıkımın içindedir. Düşüncesiz ve basiretsiz yönetimlerin elinde yıllarca erimeye devam eden Manisapor o kadar heybetlidir ki hala yaşam mücadelesi vermeye devam etmektedir.

Biz Manisapor taraftarları olarak Manisa nın en büyük sivil toplum örgütünü, sevdamızı yok etmemeye yeminliyiz.Belediye başkanları, milletvekilleri sanayiciler taşın altına elini sokmuyorlarsa biz o taşın altına kellemizi seve seve sokarız.Ekonomik direniş ve diriliş için hazırız

Manisaporun geleceğini planlayıp kurmak için geçmişinin denetlenmesini usulsüzlük yapan varsa hesabını vermesini istiyoruz.

Manisa Valiliği,Manisa Dernekler il müdürlüğü,Manisa Büyükşehir belediyesi,İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı,Maliye Bakanlığı ,Türkiye Futbol Federasyonu ,Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Kurumları Manisaporun şimdiki ve  geçmiş yıllarının denetlemeye davet ediyoruz.

Anayasal hakkımız olan bilgi edinme ve dilekçe verme hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.

Ey Manisalı, Ey bütün Türkiye!

Sen de Manisaspor yok olmasın diyorsan #ManisasporDenetlensin kampanyasına imza at.

And içtik Direneceğiz Dirileceğiz

Bugün Ultra imzanı bekliyor!

Ultra 236 bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Manisaspor yönetimi denetlensin!». Ultra ve imza atan diğer 383 kişiye katıl.