Kampanya Kapatıldı

MCBÜ öğrencileri olarak Final sınavı yerine, final ödevi istiyoruz.

Bu kampanya 3.817 destekçiye ulaştı

Okulumuz öğrencileri olarak COVID-19 virüsü sebebiyle içinde bulunduğumuz olağanüstü durum hepimiz için üzünütlü bir durum bu durumda yaşanılanlar ise istek ve soruları beraberinde getirmektedir. Farklı üniversitelerde okuyan akranlar ve arkadaşlarımız tarafından aldığımız birincil kaynaklı gelişmeler hepimiz tarafından yakın bir şekilde takip edilmektedir. Okulumuz tarafından açıklanan güncel akademik takvimin benzerinin daha önce birçok üniversite tarafından ilan edildiğini; fakat daha sonrasında yaşanılan salgın pandemisinin önüne geçilememesi sebebiyle alınan kararların değişikliğine gidilmiştir. Okulumuzda belirtilen tarihlerde yapılacak final sınavlarına Türkiye'nin her yerinden öğrencilerin gelmeye mecbur bırakılması başta olmak üzere anne baba ve diğer aile büyüklerimizi korkutmaktadır. Üstelik böyle bir planda ilerlendiği takdirde herhangi bir olumsuz sağlık sorununda sorumluluğun kim tarafından üstlenileceği de meçhuldür. Bizlerde bu durumda birçok devlet üniversitesinde alınan kararlar gibi final sınavlarımızın okulda yapılmak yerine tıpkı vize sınavlarındaki gibi ödevle not tayin edilmesi kanaatindeyiz.

Bugün seren imzanı bekliyor!

seren bıçakçı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Manisa Celâl Bayar Üniversitesi: MCBÜ öğrencileri olarak Final sınavı yerine, final ödevi istiyoruz.». seren ve imza atan diğer 3.816 kişiye katıl.