Kampanya Kapatıldı

Kadın Şoföre Araba Yok!

Bu kampanya 32 destekçiye ulaştı

Balıkesir Edremit'te araç kiralamak için "Koç Deniz Rent a Car" firmasını aradık aracı kiralayacak olan arkadaş 5 yıldır aktif araç kullanan işi gereği çok sık şehir değiştirip araç kiralayan bir kadın.

Bahsi geçen firmayı aradığında "-araç var fakat siz mi kullanacaksınız?" diye şaşkın bir sesle soru sordu karşı taraf ardından -evet cevabını alınca "-peki kaç yıllık ehliyetiniz?" sorusunu aldık ve 5 diye cevap verdi arkadaşım. Karşıdan gelen cevap ise; "-biz kurumsal bir firmayız 5 yıllık ehliyeti olan kişilere araba vermiyoruz yani veriyoruz ama işte vermiyoruz." diyerek kapattı yani telefonda KADIN SESİ DUYDUĞU İÇİN SİZ Mİ KULLANACAKSINIZ DİYE SORULDU. VE İŞİN ÜZÜCÜ KISMI BU AYRIMCI KONUŞMAYI YAPAN DA YİNE BİR KADINDI. Amaç firmayı karalamak değildir. Belki firma yetkilisinin bile olaydan haberi yoktur. Söz konusu olan telefon konuşmasını gerçekleştiren AYRIMCI KADININ ders alması hatasını anlamasıdır.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mamukomur@gmail.com: Kadın Şoföre Araba Yok!». N ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.