Maltepe Anadolu Lisesi’ne destek olun, hak ettiği niteliği alsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

TEOG yerine yeni gelen sisteme göre MEB tarafndan 10.04.2018 tarihinde “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Yapılacak 2018 Yılı Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu” yayınlanırken klavuzla birlikte “nitelikli” okulların listesi de belli olmuş oldu.

1993 yılında Anadolu Lisesi olarak kurulmuş olan okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında 484,00 taban puan ile %3’lük yüzdelik dilimle öğrenci almamıza, üniversite başarı sıralamasında %85lik başarı ile türümüzde Türkiye 35.si olmamıza, ülkemizin en iyi Maker takımına sahip olup 2014 yılından bu yana Slovanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Bulgaristan ve Yunanistan ile birlikte Erasmus + projesini yürütmemize, her yıl TÜBİTAK destekli bilim şenliği yapıp sahip olduğumuz ilmi herkese yayma yolunda önemli adımlar atmamıza, spor turnuvalarında dereceler almamıza rağmen nitelikli okul sayılmadık.

Birlikte daha güçlüyüz, bize yardım etmek, sesimize destek olmak istiyorsanız kampanyamızı imzalayın ve twitter, facebook, instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde #maltepeanadoluniteliklidir hashtagi ile paylaşım yapın!
Zaman ayrıdığınız için teşekkürler...

Bugün Maltepe Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

Maltepe Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maltepe Anadolu Lisesi’ne destek olun, hak ettiği niteliği alsın! @tcmeb». Maltepe Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 5.174 kişiye katıl.