MAU Fakültelerinin Final Sınavlarını Artan Vaka Sebebiyle Online Olarak Gerçekleştirmeli.

52 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Başlama tarihi:
Muhatap:
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ve

Bu kampanya neden önemli?

Başlatan: Eğitim Fakültesi

Son birkaç haftadır çok fazla sayıda verilen ve diğer varyantlardan çok daha hızlı yayılan Omicron'un çoğalmasıyla birlikte vakaların sağlığımıza ve final sınavlarından çıktıktan sonra yanlarında bulunduğumuz aile bireylerimize büyük tehdit oluşturduğunu son bir kez daha belirtmek isteriz. Bir önceki imza kampanyası sonucunda Maltepe Üniversitesi Fakültelerinin çoğunun final sınavlarını online bir şekilde olduğunu takvimlerde görmüş bulunmaktayız ama ne yazık ki Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri olarak final sınavlarımıza 4 gün kala yayınlanan takvimde final sınavlarımızın yüz yüze gerçekleşiceğini öğrendik. Maltepe Üniversitesi öğrencilerinin sağlığını çözümü sizlerin kararı olan bir konu sebebiyle riske atılmamasını Öğrenci Konseyinden bağımsız olarak Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesinde okuyan arkadaşlarımız tarafından yapılan bu girişimde, bizi anlamanızı ve doğru olanın yapılmasını arz ettiğimizi son kez belirtmek istiyoruz.

52 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.