2018 yılı için Vergi Affına EVET, mağduriyete Hayır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Vergi Affı Ne Zaman Yürürlüğe Girecek 2018? Yukarıda bahsettiğimiz gibi , 2017 yılında olan vergi aflarından sonra, bu afları kaçıran bir çok mükellef gözünü 2018 yılına dikti.Borçlarından dolayı zor durumda olan mükellef, yeni bir vergi affıyla rahat bir nefes almak istiyor. Yapılandırma hakkını kayıp eden mükellef 4 kat borç ile karşı karşıya mağdur ve çaresiz. Ancak, hükümetin bu konuda tavrı şimdilik net.Öyle ki, son vergi affından sonra konuşmasında Maliye Bakanı Naci AĞBAL, bir daha vergi affı olmayacağını söyledi.Artık Türkiye’de vergi affı döneminin bittiğini söyleyen AĞBAL,mükellefleri üzmüştü.Bu olumsuz açıklamalara rağmen 2018 yılında kapsamlı vergi affı olacağını umut ediyoruz. Oylamayı imzala, mağdur olanların umutlarını yitirenlerin sesi ol.

Bugün Mesut imzanı bekliyor!

Mesut Değirmen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maliye Bakanlığı / Bakan Naci AĞBAL / Gelirler İdaresi Başkanlığı: 2018 yılı için Vergi Affına EVET, mağduriyete Hayır. Oylamayı imzala mazlumun sesi ol.». Mesut ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.