Kampanya Kapatıldı

ATAMA

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Bizler KPSS Sınavında başarılı olmuş 3173 Nitelik kodu olan muhasebe ön lisans mezunlarıyız.

İşletme ,bilgisayar programcılığı, büro yönetimi gibi birçok bölümle aynı branş derslerini görmemize rağmen kurumlar tarafından merkezi yerleştirmede yeterince tercih edilmemekteyiz Bununla birlikte kadro dağılımında ise bu bölümlerin kendi ayrı alımları olmasıyla birlikte bizimle ortak olarak da kılavuzlar da yer almaları bizim için büyük bir mağduriyet yaratmakta atanmamızın önüne set çekmekte binlerce ön lisans muhasebe bölümü mezununun açıkta kalmasına neden olmaktadır.
2014 KPSS sinden sonra yapılan 3 merkezi atamada 3173 muhasebe bölümüne verilen ortaklı, ortaksız kadro sadece 243 ‘tür. Bu 243 ortaklı kadrodan sadece 122 sine 3173 muhasebe bölümü mezunu arkadaşımız atanmıştır. 3 atama sonunda taban puanımız 86,27 de kalmış ve hala 84, 85, 86 puan üstü bile yüzlerce arkadaşımız atanamamıştır.
Şu bilinmelidir ki ön lisans muhasebe mezunları mali tablolar analizi finansal yönetim bilgisayarlı muhasebe bilgisayar kullanıcılığı dönem sonu muhasebe maliyet muhasebesi üretim yönetimi insan kaynakları bilgi ve belge yönetimi evrak takibi ve arşivleme konusunda bir çok ders görmüş ve bu dersleri başarıyla vermiş bulunmaktayız. Ayrıca bilinmelidir ki muhasebe ön lisans mezunları olarak tüm kamu kurumlarında çeşitli pozisyonlarda görev yapacak ve bu görevleri layıkıyla yerine getirebilecek potansiyele sahip yetkin mezunlarıyız. Örneğin; VHKİ,MEMUR,ANBAR MEMURU,BİLGİSAYAR İŞLETMENİ , MUHASEBECİ, VEZNEDAR,TAHSİLDAR,AYNİYAT MEMURU pozisyonlarının gerektirdiği yeterliliğe sahiptir.
Yukarıda da anlattığımız gibi bu konulardaki mağduriyetimizin giderilmesini ve bundan sonra yapacağınız VHKİ,MEMUR,ANBAR MEMURU,BİLGİSAYAR İŞLETMENİ , MUHASEBECİ, VEZNEDAR,TAHSİLDAR,AYNİYAT MEMURU alımlarında sahip olduğumuz nitelikler neticesinde 3173 MUHASEBE bölümünü tercih edilmesini büyük bir içtenlikle siz değerli büyüklerimizden istiyoruz.
Gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederiz

Bugün Meral imzanı bekliyor!

Meral Kart bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maliye Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kalkınma Bakanlığı Adalet Bakanlığı : ATAMA». Meral ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.