Hurda araç teşvik yasası istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'de trafiğe kayıtlı 21 milyondan fazla araç var. Trafikteki araçların  yaklaşık 3,5 milyonu 20 yaş üzerinde olduğu biliniyor.Trafikte ciddi kazalara. can ve mal kaybına neden olan bu araçlar, trafik güvenliğini tehdit ediyor ve çevreyi olumsuz etkiliyor. Hurda araçlar araç muayene istasyonlarından geçemiyor çünkü yedek parçaları bulunmuyor araç muayenesini yaptıramayan vatandaşın  muayene borcu sürekli gecikme faizi nedeniyle artıyor.Kendi aracım 1981 model bir araç ve sürekli arıza veriyor ailemle bu araca binmek zorunda kalıyorum  bu aracı artık kullanmak istemiyorum. yedek parçasını bulamadığım için muayenesini de yaptıramıyorum.Milyonlarca hurda araç sahibi bu soruna çözüm istiyor.Ülkemizin yeni duble yollarında bu araçlar seyretmemeli. Trafik güvenliği güvenli yol ve araçla mümkün olacaktır.Hurda araçlarımızı teşvik karşılığında teslim etmek istiyoruz ve .borçları silinsin istiyoruz..

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Özgüç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maliye Bakanı Naci Ağbal.: Hurda araç teşvik yasası istiyoruz.i». Mustafa ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.