Makinistlere de 3600 Ek Gösterge Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Devlet demiryollarında çalışan makinistlerin sesini duyacak bir babayiğit varmı?

Gece demeden, gündüz demeden, yaz demeden, kış demeden, yağmur demeden, yaş demeden, dağ demeden, taş demeden, bayram, seyran demeden 24 saat faal çalışan, diğer memurlar gibi 8 saat üzerinden değil, iş bitimine kadar gerekirse 15-20 saat çalışan, çalışırken klimalı ortamlarda değil, yazın sıcağında güneşin ısısıyla kaynayacak dereceye gelen lokomotif demirinin (makinist kabini) altında 60 dereceyi bulan sıcakta klimasız ortamda çalışan, yağmurda, karda aşağıya inip 1 klm'yi bulan uzunluktaki trende kontrollerini yapan, 85 desibelden fazla gürültüye maruz kalan, gürültü kirliliğinden dolayı işitme kaybı yaşayan, işitme kaybından dolayı da ünvanını kaybeden, makinistlik yapamaz raporu verilen makinistlerin sesini duyan varmı? Görev gereği alınması gereken sağlık raporunda: Ağır ve tehlikeli işlerde çalışması uygundur/değildir raporu istenen, bu şekilde rapor alamayanların ünvanının elinden alınan, 2008 yılında da fiili hizmet zammı (yıpranma payı) elinden alınan makinistlerin sesini duyacakmısınız? Ailesinden, eşinden, çocuklarından uzakta yemek yiyen, aile ortamını özleyen Makinistlerin fiili hizmet zammının (yıpranma payı) tekrar verilmesi, ayrıca cumhurbaşkanımızın dile getirdiği 3600 ek göstergeden Makinistlerin de yararlandırılması için bir imza da siz verin.

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Makinistlere de 3600 Ek Gösterge Verilsin». mustafa ve imza atan diğer 508 kişiye katıl.