Türkiye'nin ilk Parkour parkını yapalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'nin ilk parkour parkını yapmamıza yardım edin. Türkiye de hiç bir benzeri olmayan parkour parkları ilk önce Ankara da görelim. Öğrencileri artan fakat hala sadece İstanbul'da bulunan Acro Academy'den eğitim alabileceğimiz bu güzel spor bir sokak sporudur düz çim alanlarda bile yapıla bilecek bir spordur fakat. Parkların kalabalık oluşu ve etrafta köpeklerin oluşundan dolayı antrenman yapamamaktayız.

Bundan dolayıda yabancı ülkelerde örneklerini gördüğümüz parkour parklarından bir örneğini de ülkemizde görmek ve kullanmak isteriz.

Gelelim parkuor nasıl bir spordur. Parkour vikipedia açıklamasına göre A noktasından B noktasına insan vücudunun tamamını kullanarak ve sınırlarını zorlayarak en hızlı geçiş yöntemi olarak gösterilir. Peki böyle bir spor için neden bir park istiyoruz? Çünkü bu spor için duvarlar tutunabileceğimiz demirler v.b. gibi şeylere gerek duyulur. Bunları etrafta bulabiliriz fakat hepsini bir arada bulamamaktayız.

Bugün Samet imzanı bekliyor!

Samet KILIÇ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mailto:halkils@cankaya.bel.tr: Türkiye'nin ilk Parkour parkını yapalım.». Samet ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.